Villa à vendre

489000€

3 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 20277643
Immoweb code : 20277643

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
665 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige lichtrijke villa in De Haan op een perceel van 665 m² is voorzien van alle comfort, ruimte en een mooi aangelegde tuin. De tuin rondom de woning zorgt er voor dat je op iedere moment kan genieten van de zon.

Met een bewoonbare oppervlakte van 200 m² en een EPC label B, biedt deze woning heel wat comfort. De woning is in 1981 gebouwd en door de jaren heen gerenoveerd, waaronder de toevoeging van 8 zonnepanelen met 2 thuisbatterijen, nieuwe dakisolatie, een moderne gashaard, nieuwe condensatieketel, het opvullen van de spouwen en een elektrische garagepoort.

De woning is voorzien van een lichtrijke woonkamer en aparte ingerichte keuken. In de woonkamer werd recent een nieuwe gashaard geplaatst, die zorgt voor extra verwarming en heel wat sfeer. Er is tevens een inpandige garage aanwezig en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine en een douchecabine. Op het eerste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers en badkamer, verder is er hier toegang voorzien tot de geïsoleerde zolder.

Deze villa biedt alle comfort van modern wonen, met de charme van een karakteristieke woning! Uitgerust met hoogwaardige afwerkingen, zonnepanelen, energie-efficiënte oplossingen, maakt deze villa de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een woning vlakbij het centrum van De Haan. De woning is gelegen in een doodlopende straat in een rustige residentiële wijk, met weinig doorgaand verkeer.

De vermelde prijs is een richtprijs; elk bod, hoger of lager dan deze p

Contacter